Eero Rantala

Lyhyt historia

Koko perhe muutti marraskuussa 1995 Hollantiin
Matka taittui taas Finnjetillä
Otin varusmies­palveluksen tosissani

Lapsuuteni olen kasvanut Espoon Laaksolahdessa. Ollessani esikouluikäinen, isä sai yhdeksän kuukauden mittaisen työkomennuksen Saksaan, ja niinpä perhe muutti sinne. Kävin Stuttgartissa ihan tavallista saksalaista kindergartenia, tosin en muista avanneeni sanaista arkkuani koko tuona aikana - ainakaan saksan kielellä! Sivuhuomiona mainittakoon, että molempien suuntien muuttoreissu taittui legendaarisella Finnjetillä..

Palattuamme takaisin suomeen ja laaksolahteen aloitin Lähderannan koulussa ekalla luokalla. Koulua ehdin käydä viidennen luokan puoleenväliin kun marraskuussa 1995 isä sai taas vastustamattoman työtarjouksen ja tällä kertaa muuttokuorma suuntasi Hollantiin. Matka taittui taas Finnjetillä..

Hollannissa sain nauttia kansainvälisestä ympäristöstä ja kielikylvystä, sillä koulukielenäni oli englanti. Kirjoitin kesällä 2003 EB-tutkinnon Bergenin Eurooppakoulusta erinomaisin arvosanoin, ollen parhaan 5%:n joukossa sinä vuonna EB-tutkinnon suorittaneista. Hollannissa asuessamme reissasimme kesäisin aina Suomeen ja tietysti Finnjetillä..

Heti ylppäreiden jälkeen hain opiskelemaan ja pääsin sisään Teknilliseen korkeakouluun, jossa aloitin opintoni heti syksyllä.

Varusmiespalvelus kutsui tammikuussa 2005 ja niinpä astuin palvelukseen Porin prikaatissa Pst komppaniassa. Otin varusmiespalveluksen tosissani ja niinpä pääsinkin Haminaan reserviupseerikurssille numero 226 - Silta. Kotiuduin tammikuussa 2006 vänrikkinä.

Tällä hetkellä asun Espoossa Vermonrinteellä ja töiden ja perhe-elämän ohella opiskelen hyvällä motivaatiolla, jotta valmistuisin pian ja pääsisin viettämään aikaani enemmän perheen ja työn parissa!

Asun avoliitossa kauniin ja fiksun naisen kanssa ;-). Perheeseemme syntyi esikoispoika wapunaattona 2011 ja toinen helmikuussa 2013.