Eero Rantala

Luottamuksen arvoisena

254 Espoo­laista ilmaisi luotta­muksensa minuun
Kuntavaalit
Vilkaise kunnallisvaalien 2008 kampanjasivustoani Kampanjasivuille
Sain luutnantin nappulat itsenäisyyspäivänä 2011

254 Espoolaista ilmaisi luottamuksensa minuun kun olin kunnallisvaaliehdokkaana syksyllä 2008. Ei mikään ihme, sillä minä olen toiminut lukuisissa erilaisissa luottamustoimissa.

Kiitos komean äänisaalini kuntavaaleissa, pääsin luottamustoimijaossa Espoon rakennuslautakunnan jäseneksi. Rakennuslautakunta on yksi tärkeimmistä kunnallisista lautakunnista ja työ on vaativaa, sillä päätösten on aina nojattava tarkasti lakiin ja asetuksiin.

Olen toiminut lukuisissa luottamustehtävissä puolueessa. Viimeksi vuonna 2010 Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnan liittohallituksessa. Espoon Kokoomuksen ja Kokoomusteekkareiden hallitustyöskentelystäkin on kokemusta. Kokoomusteekkarit on minun kotiyhdistys ja olen toiminut KokTin puheenjohtajana vuosina 2008 ja 2009.

Olen aktiivinen reserviläinen. Vedin reippaan kolmen vuoden putken Teekkarireserviläisten rahastonhoitajana 2007 - 2009. Koen tärkeäksi ylläpitää omaa maanpuolustuskykyä ja siksi olenkin hakeutunut vapaaehtoisena toimimaan reserviläisyhdistyksessä. Vapaaehtoistyö palkittiin luutnantiksi ylentymisellä itsenäisyyspäivänä 2011.

Nykyisessä työssänikin olen tekemisissä maanpuolustuksen kanssa. Viereinen kuva on armeija-aikana otettu vänrikkikuva. Nykyään kauluslaattojani koristaa kaksi ruusuketta.